Ciocolata Calda, Majani, 200g
INGREDIENTE:
Zahar, pudra de cacao 22/24, amidon de porumb, arome, sare, agent de afanare E 551
Alergeni: Poate contine urme de lapte.
Produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 36 de luni de la data productiei daca este depozitat intr-un spatiu racoros, uscat si lipsit de miros (16 / 18 ˚ C – 60% R. H. max). A se feri de expunerea directa la soare.
Greutate neta: 200g
INFORMATII NUTRITIONALE (Valoare tipica pentru 100g): ENERGIE - 1639 kJ/386 kcal; Grasimi – 2,7 g, din care saturate 1,7 g, Carbohidrati – 85 g, din care zaharuri 61 g, Proteine – 5,1 g, Sare – 1,10 g.
Vin Alb Chardonnay, DOC, An 2020, Dal Bello 0.75l
Acesta este un vin din struguri Chardonnay din podgoria situata pe dealuri. Exista 3000 de plante pe ha, solul este argila, iar strugurii sunt cultivati cu sistemul de cordon stimulat de Guyot. Strugurii sunt colectati in cazuri in timpul recoltarii si presati usor. Dupa o decantare suplimentara, se adauga drojdii selectate si apoi fermentatia incepe la 18 ° C. Vinul este pastrat in rezervoare din otel inoxidabil la 8 °C.
Vin Alb Sec
Tara: Italia
Regiune: Veneto
Strugure: Chardonnay
An: 2020
Vol: 12.5%
DOC (Denominazione di Origine Controllata)
Prajitura cu Stafide Sultana, Filone Uva, Loison, 450g
INGREDIENTE:
Faina de GRAU, stafide Sultana (19%), OUA proaspete, zahar, unt (LAPTE), drojdie de aluat natural (GRAU), glazura italiana de migdale (3%), [zahar, albus de ou, ulei de floarea soarelui, faina de migdale, orez semipreparat si faina de grau, arome naturale], emulsifiant: mono și digliceride de acizi grasi de origine vegetala, zahar invertit, galbenus de oua proaspat, miere italiana, sare, proteine din lapte, arome naturale.
ALERGENI: grau, oua, lapte, alune (migdale). Poate contine: soia, urme de fructe cu coaja.
GREUTATE NETA: 450 g
INFORMATII NUTRITIONALE (Valoare tipica pentru 100g): ENERGIE - 1454kJ/346kcal; Grasimi – 12 g, din care saturate 7 g, Carbohidrati – 52 g, din care zaharuri 29 g, Fibre – 1,3 g, Proteine – 7 g, Sare – 0,54 g.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.