Vin Rosu Priamis Rosso Nero di Troia, IGP, Puglia, An 2017, Fieramosca 0.75l
Vini Fieramosca a luat naștere in 1950 prin uniunea uni grup de viticultori din regiunea Barleta, cu vii in valea Ofanto.
Priamis este un Nero di Troia obținut prin fermentarea strugurilor din familia Passionero.
Intens rubin roșu cu note de fructe coapte, lemn dulce, condimente și vanilie. Gustul este corpolent, moale, de echilibru mare, persistente.
Vin Rosu Sec
Tara: Italia
Regiunea: Puglia
Strugure: Nero Di Troia
An: 2017
Vol: 14.5%
IGP (Indicazione di Origine Protettiva)
Oua de Ciocolata Asortate Umplute cu Crema de Ciocolata cu Lapte si Neagra, Ovette Box Mix, Majani, 350g
INGREDIENTE:
Zahar, pasta de cacao, unt de cacao, LAPTE praf integral, emulgator lecitina din SOIA, vanilie.
Alergeni: Poate contine urme alune.
Produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 26 de luni de la data productiei daca este depozitat intr-un spatiu racoros, uscat si lipsit de miros (16 / 18 ˚ C – 60% R. H. max).
A se feri de expunerea directa la soare.
Greutate neta: 350g
INFORMATII NUTRITIONALE (Valoare tipica pentru 100g): ENERGIE - 2331 kJ/559 kcal; Grasimi – 35 g, din care saturate 17 g, Carbohidrati – 54 g, din care zaharuri 47 g, Proteine – 7,7 g, Sare – 0,22 g.
Prajitura Colomba cu Coaja de Portocala Confiata din Sicilia, Glazura de Migdale Italienesti si Boabe de Zahar, Colomba Classic, Loison, 1000g
INGREDIENTE:
Faina de GRAU, zahar, OUA proaspete, coji confiate de "portocale din Sicilia" (12%) [coji de portocala (52%), sirop de glucoza-fructoza, zahar, regulator de aciditate: acid citric], glazura de migdale (12%) [zahar, albus de ou, ulei de floarea soarelui, MIGDALE italiane (23%), orez pre-fiert si faina de GRAU, arome naturale], unt (LAPTE), emulgator: mono si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala, zahar granulat (2%), zahar invertit, drojdie naturala de aluat (GRAU), proteine din LAPTE, sare, arome naturale.
Alergeni:
Contine: grau, oua, lapte, nuci (migdale).
Poate contine: soia, toate tipurile de fructe cu coaja.
Produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni daca este depozitat in ambalajul original si in mediu racoros si uscat.
Greutate neta: 1000 g
INFORMATII NUTRITIONALE (Valoare tipica pentru 100g): ENERGIE - 1619kJ/385kcal; Grasimi – 14 g, din care saturate 7,3 g, Carbohidrati – 57 g, din care zaharuri 32 g, Fibre – 1,9 g, Proteine – 7,2 g, Sare – 0,69 g.
Ulei de Masline Extra Virgin, Dop Terra di Bari - Castel del Monte, Monet Bottle, Intense Fruity, Galantino, 500ml
CARACTERISTICI
Masline
Originea: Bisceglie, Andria, Trani, Corato, Barletta
Culturi: Coratina (min. 80%), alte soiuri
Recoltare: manuala pana pe 31 Decembrie
Prelucrare: la rece, in termen de 24 de ore de la colectare
Macinare: pietre de granit
Extractie: la rece
Ulei
Culoare: verde cu reflexe galbene
Miros: fructat intens
Gust: fructat cu nuante amare si picante
Sugestii de servire: potrivit pentru asezonarea legumelor, leguminoaselor, supe, bruschette, carne la gratar.
Sos Carbonara, Sugo Alla Carbonara, Marabotto 180g
INGREDIENTE: Apa, carne de porc 40%, (slanina proaspata si afumata 25%, slanina 15%), galbenus de ou pasteurizat 12%, ceapa,
ulei de masline extra, amidon de porumb, sare, zahar, piper negru, arome. Acidificator: acid citric. Conservant: acid sorbic, benzoat de sodiu.
ALERGENI: Oua si produse din oua.
VALABILITATE: 24 luni de la fabricatie.
CONDITII STOCARE: A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5°C si 35°C. A nu se expune direct la lumina.
Dupa deschidere, a se pastra in frigider timp de 4/5 zile
GREUTATE NETA: 180g
INFORMATII NUTRITIONALE (pentru 100g): Valoare energetica: 1139 Kj - 276 kcal, Grasimi: 37.1g, din care acizi grasi saturati – 17.8g,
Glucide: 3.1g, din care zaharuri – 0.7g, Proteine: 11.7g, Sare: 0.70g
Paste Farfalloni cu 5 Arome, Farfalloni ai 5 Sapori, Marabotto, 500g
INGREDIENTE: grau dur, si rosii, spanac, sfecla, turmeric pulbere.
Poate sa contina urme de oua, peste, moluste, fructe cu coaja.
ALERGENI:
PREZENTA SIGURA:
*Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, spelta, kamut sau tulpini hibridizate ale acestora) si produse derivate: a) siropuri de glucoza pe baza de grau, inclusiv dextroza. b) maltodextrina pe baza de grau. c) siropuri de glucoza pe baza de orz. d) cereale utilizate la fabricarea distilatelor alcoolice, inclusiv alcool etilic de origine agricola.
PREZENTA POSIBILA:
*Oua si produse din oua.
*Peste si produse din peste, cu exceptia: a) gelatinei de peste utilizate ca purtator pentru preparatele de vitamine o carotenoizi b) gelatina sau isinglass utilizat ca agent de finire in bere si vin.
*Nuci, adica migdale (Amigdalus communis L.), alune (Corylus avellana), nuci comune (Juglans regia), nuci de caju (Anacardium Ovest), nuci de pecan {Carya illinoiesis (Wangenh) K. Koch}, nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacea vera), nuci macadamia sau nuci Queensland (Macadamia ternifolia) si produsele lor, cu exceptia pentru nuci utilizate la fabricarea distilatelor alcoolice, inclusiv alcool etilic de origine agricola.
*Moluste si produse pe baza de crustacee.
VALABILITATE: 36 luni de la fabricatie.
CONDITII STOCARE: A se pastra intr-un loc rece si uscat.
GREUTATE NETA: 500g
INFORMATII NUTRITIONALE (pentru 100g): Valoare energetica: 1563Kj – 368kcal, Grasimi: 1.4g, din care acizi grasi saturati: 0.3g, Glucide: 75g, din care zaharuri: 3.7g,
Fibre: 2.7g, Proteine: 12g, Sare: 0.03g
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.