Prajitura Colomba cu Crema de Zabaione si Coaja de Portocala Confiata din Sicilia, Colomba allo Zabaione, Loison, 1000g
INGREDIENTE:
Faina de GRAU, crema „Zabaione” (15%) [zahar, Unt (LAPTE), ulei si grasimi vegetale (ulei de floarea-soarelui, shea), apa, vin marsala, galbenus de ou, LAPTE condensat, regulator de aciditate: acid citric, arome naturale], glazura de MIGDALE (12%) [zahar, albus de ou, ulei de floarea-soarelui, migdale italiene (13%), orez si faina de GRAU prefiarta, arome naturale], zahar, oua proaspete, coaja confiata de "portocale din Sicilia" (10%)[ coji de portocala (52%), sirop de glucoza-fructoza, zahar, regulator de aciditate: acid citric], Unt (LAPTE), emulgator: mono acizi grasi si digliceride de origine vegetala, granule de zahar (2%), zahar invertit, drojdie naturala (GRAU) ), proteine din LAPTE, sare, arome naturale.
Alergeni:
Contine: grau, oua, lapte si derivate, migdale.
Poate contine: soia, toate tipurile de fructe cu coaja.
Produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni daca este depozitat in ambalajul original si in mediu racoros si uscat.
Greutate neta: 1000 g
INFORMATII NUTRITIONALE (Valoare tipica pentru 100g): ENERGIE - 1672kj/397kcal; Grasimi – 15 g, din care saturate 8,5 g, Carbohidrati – 57 g, din care zaharuri 36 g, Fibre – 1,5 g, Proteine – 6,1 g, Sare – 0,6 g.
Ciocolata Gianduia cu Alune de Padure Intregi, Gran Nocciolato, Majani, 100g
INGREDIENTE:
ALUNE de padure, zahar, pasta de cacao, unt de caco, LAPTE integral praf, MIGDALE, emulgator lecitina din SOIA, vanilie.
Alergeni: Poate contine urme de fistic.
Produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 18 de luni de la data productiei daca este depozitat intr-un spatiu racoros, uscat si lipsit de miros (16 / 18 ˚ C – 60% R. H. max).
A se feri de expunerea directa la soare.
Greutate neta: 100g
INFORMATII NUTRITIONALE (Valoare tipica pentru 100g): ENERGIE - 2469 kJ/594 kcal; Grasimi – 42 g, din care saturate 10 g, Carbohidrati – 43 g, din care zaharuri 34 g, Proteine – 9,1 g, Sare – 0,07 g.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.