Orange and Chocolate, Coji de Portocale Acoperite cu Ciocolata Neagra, Majani, 230g
INGREDIENTE:
Coaja de portocala, zahar, sirop de fructoza-lactoza, pasta de cacao, unt de cacao, emulgator lecitina din SOIA, regulator de aciditate: acid citric, vanilie, conservant E220 (DIOXID DE SULF).
ALERGENI: soia. Poate conține urme de ALUNE, MIGDALE, FISTIC si LAPTE.
GREUTATE NETA: 230 g
INFORMATII NUTRITIONALE (Valoare tipica pentru 100g): ENERGIE - 1516kJ/359kcal; Grasimi – 7,8 g, din care saturate 4,8 g, Carbohidrati – 70 g, din care zaharuri 54 g, Proteine – 1,2 g, Sare – 0,20 g.
Crema de Ciocolata Cremino, Produs Patentat, Majani 240g
INGREDIENTE:
Pasta de cacao, ALUNE de padure (24%), MIGDALE (23%), pudra de cacao cu continut scazut de grasimi, uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate, unt de cacao, emulgator lecitina din SOIA, vanilie.
ALERGENI: alune, migdale, soia. Poate contine urme de fistic si lapte.
GREUTATE NETA: 240 g
INFORMATII NUTRITIONALE (Valoare tipica pentru 100g): ENERGIE - 2149 kJ/514 kcal ; Grasimi – 27 g, din care saturate 3,8 g, Carbohidrati – 60 g, din care zaharuri 51 g,
Proteine – 7,2 g, Sare – 0,02 g.
Cava Emocio, Vins del Terme, Semi Sec 0.75l
Vins Del Terme este un proiect Joseph Masach creat pentru a oferi produse de vinificatie moderne, non-conformiste.
Vibranta și plina de energie, aceasta este o cava care trebuie împărtășita și savurata. Emoții cu bule! Vă invităm să simțiți această cava obtinuta dupa metoda tradițională, strâns legată de caracteristicile solurilor din zona Penedès.
Emocio Semi Sec are arome proaspete și echilibrate cu note fructate de mere verzi și pere, fructe uscate și brioche.
Cava Semi Sec
Tara: Spania
Regiune: Penedes
Strugure: Macabeo, Xarel.lo y Parellada
Vol: 11.5%
Orange and Chocolate, Coji de Portocale Acoperite cu Ciocolata Neagra, Majani, 230g
Tara: Italia
Crema de Ciocolata Cremino, Produs Patentat, Majani 240g
Tara: Italia
Cava Emocio, Vins del Terme, Semi Sec 0.75l
Tara: Spania
Regiune: Penedes
Culoare: Alb
Soiuri: Macabeo, Xarel.lo, Parellada
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.